Om

Bild på Karin Lood

Karin Lood

Karin Lood är rekryteringskonsult och utbildad HR-specialist med fokus på Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo men utför även uppdrag i övriga delar av landet. Kontoret finns i Skillingaryd.

Läs mer

Superlokalt i ett globalt sammanhang

Näringslivet i GGVV (Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo – eller kort och gott ”Gnosjöregionen”) har en unik dynamik. Här finns några av världens ledande processindustrier, lokalt förankrade med utveckling och produktion men med global närvaro. Våra underleverantörer inom metall, trä och plast levererar till många av världens ledande varumärken inom olika segment.

Lood Rekrytering är specialiserat på att rekrytera ledare och specialister till stora och små företag i GGVV-regionen. Vi är en etablerad aktör med en bred kundbas och ett långsiktigt samarbete med flera internationellt verksamma företag. Det innebär att vi självklart också åtar oss uppdrag i andra delar av Sverige eller världen, med utgångspunkt i våra kunders önskemål.

Vårt sätt att vara, återspeglar den entreprenörsdrivna region där vi verkar. Vi möter kunder och kandidater med professionalism, nyfikenhet och engagemang och vi arbetar uteslutande med väl beprövade och tydligt definierade processer. Med en rak och okomplicerad dialog sätter vi oss in i våra kunders behov och får saker att hända.

Nytt uppdrag!

Anställning Ort Sista ansökningsdag
För tillfället finns inga lediga tjänster.
Se alla tjänster